Header afbeelding

Kostenopgave zonwering

Denkt u er aan een zonwering aan te schaffen, vraag dan eerst een kostenopgave aan. We kunnen ons voorstellen dat u zich goed wil voorbereiden... Prijzen van zonwering vergelijken loont. Echter alleen als u niet onbedoeld appels met peren vergelijkt. Let er op dat u bij het aanvragen van de calculaties voor zonwering, steeds hetzelfde formaat, type en soort zonwering opgeeft. Gaat u de prijzen vergelijken? Controleer dan ook of de prijzen inclusief of exclusief BTW zijn. Let op: er zijn aanbieders die kosten verbergen in hun kostenraming. De nota voor deze kosten - denk aan levering, montage of zelfs administratiekosten - wordt u achteraf gepresenteerd. En zo wordt uw goedkope zonwering uiteindelijk toch een dure aanschaf.

Scherpe tarieven

Of het nu gaat om terrasoverkappingen, knikarmschermen, screens, rolluiken, jaloezieën of screens, wij hanteren scherpe tarieven. Ondanks dat in onze kostenopgave naast de zonwering van uw keuze, ook het advies, de levering, de montage, de garantie en het vervoer is opgenomen, bieden wij aantrekkelijke prijzen. Prijzen die tijdens onze stuntweken nog verder worden aangescherpt. Informeer eens naar onze lopende aanbiedingen, wellicht dat er iets naar uw keuze bijzit.

Laat ons geheel vrijblijvend een opgave van de kosten doen. Geef ons door welk soort, type en formaat binnen- of buitenzonwering u wenst en vermeldt ook mogelijke extra specificaties die voor ons van belang zijn. Binnen 4 werkdagen na uw aanvraag ontvangt u geheel vrijblijvend een kostenopgave voor de door u gewenste zonwering.